نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

ثبت نام وام بنیاد حامیان علم و فناوری

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

بنیاد حامیان علم و فناوری ایران به‌منظور حمایت از دانشجویان مستعد و کمک به کاهش دغدغه و نگرانی دانشجویانی که ممکن است تنگناهای مالی به‌عنوان مانعی برای تحصیل مطلوب آنها باشد، وام شرافتی اعطاء میکند.

منظور از وام شرافتی وامی است که به‌عنوان کمک هزینه تحصیلی قرض‌الحسنه به صورت ماهانه، بدون اخذ هیچ گونه وثیقه یا ضامنی، به دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، که دارای شرایط فوق باشند، پرداخت می‌شود. دانشجو در مقابل شرافتاً متعهد می‌شود دو سال پس از پایان تحصیل آن را به‌صورت قسطی در مدت چهار سال به بنیاد بازگرداند.  آیین‌نامه

فرایند پرداخت وام شرافتی به این صورت است که در ابتدای هر نیمسالِ تحصیلی، بنیاد حامیان علم و فناوری ایران سهیمه هر دانشگاه را مشخص کرده و طی یک نامه کتبی از آنها درخواست معرفی دانشجویانِ واجد شرایط را می‌کند. سپس فرایند اعطای وام به صورت کاملاً الکترونیکی شروع می‌شود که در هر نیمسال تحصیلی به مدت پنج ماه (۱۰ ماه در سال) به دانشجو وام پرداخت می‌شود. مبلغ آن در حال حاضر، با تصویب هیئت مدیره، ۴۰۰ هزار تومان در ماه (۴ میلیون در سال) است.

دانشجویان متقاضی می توانند از طریق سایت اداره خدمات رفاهی دانشجویان ( swo.basu.ac.ir ) منوی ثبت نام وام بنیاد حامیان علم و فناوری حد اکثر تا تاریخ 25 شهریور سال جاری تقاضای خود را ثبت نمایند.

لازم به ذکر است درصورتی که تعداد متقاضیان واجد شرایط بیش از سهمیه درنظر گرفته شده باشد. با قید قرعه از بین واجدین شرایط 15 نفر انتخاب می گردند.